Web Design: Creare continut site_

Less is more nu este doar dictonul introdus de arhitectura minimalistă. Simplu și ușor de utilizat poate fi cheia succesului atunci când dorești un site sau o aplicație cât mai user friendly.

Oferim în baza experienței sau a unor studii destul de amănuțite consultanță pentru experiența personală a utilizatorului cu site-ul sau aplicația pe care dorești să o promovezi. Interfața și design-ul pot spune multe despre brand sau produs, dar cu atât mai mult când vine vorba de vizita pe un site ca fiind o experiență.

De la design la experiența generată de utilizator e nevoie de research, de informații și date cât mai precise atât despre produs, cât și despre client. Toate implementările în zona de UX/UI sunt făcute în baza unei cercetări amănunțite pe un eșantion generos de utilizatori într-o fereastră determinată de timp.

Tot ce ține de interfața în care utilizatorul ia contact cu site-ul, indiferent că o face de pe desktop, tabletă sau telefon mobil trebuie testat, ca mai apoi implementat pe site-ul sau aplicația ta. Este esențial să înțelegi importanța acestor tipuri de implementări, ca mai apoi utilizatorii să revină cu plăcere și să genereze conversii.

TE AȘTEPTĂM LA O CAFEA PENTRU A DISCUTA DESPRE PROIECTUL TĂU!

Cele mai recente analize de UI si UX