Optimizare SEO on-page: tehnic și conținut_

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor. Scopul final este ca motoarele de căutare să afișeze website-ul tău printre primele, în urma căutărilor organice.

În cele ce urmează, îți vom prezenta o serie de tehnici și elemente de construcție care ajută la o bună indexare a paginilor. În general, prezentarea unor servicii este o treaba serioasă, așa că vom urma și noi rețeta verificată și vom da putere acestui serviciu, optimizarea SEO, înșiruind o suită de expresii care credem că te vor impresiona. 🙂

De asemenea, ne vom și lăuda. Și vom spune că facem totul cu profesionalism și dedicare. Pentru că exact asta facem.

TE AȘTEPTĂM LA O CAFEA PENTRU A DISCUTA DESPRE PROIECTUL TĂU!

Ce facem mai exact_

Urmărim peste
150 de criterii

Printre acestea menționăm: densitatea frazelor-cheie, câmpurile meta titlu și descriere meta, lungimea paragrafelor, link-urile canonice, denumirea imaginilor și titlul acestora, formatarea textelor, introducerea de link-uri relevante, viteza de încărcare a paginii etc.

Construim
o strategie de cuvinte-cheie

Construim și respectăm o strategie de cuvinte-cheie, dezvoltată cu Google keyword planner, pentru a ne afișa organic prin intermediul cuvintelor-cheie cu volum de căutare relevant și interesant pentru potențialii clienți.

Monitorizăm și
acționăm

Monitorizăm constant toți parametrii și utilizăm ghidul de bune practici Google (link Google blog), pentru a fi la zi cu rigorile și modificările algoritmului Google.

Instalăm
și modificăm parametrii

Instalăm și modificăm parametrii esențiali ai website-ului pentru optimizarea acestuia. Îmbunătățim viteza de încărcare prin comprimarea și micșorarea (din programare) codului, elementelor grafice, efectelor aplicate si prin reducerea query-urilor SQL.

Monitorizăm
conținutul website-ului

Monitorizăm și rescriem/refrazăm conținutul website-ului astfel încât să evităm posibilele sancțiuni ale Google în ceea ce privește conținutul duplicat.

Te ținem la curent prin rapoarte detaliate cu progresul optimizării / indexării site-ului tău

Ce tool-uri folosim_

Instrumentele pe care le utilizăm pentru optimizarea SEO on-page sunt considerate cele mai bune la nivel mondial în monitorizare și implementare pentru toate elementele relevante ale unei bune construcții SEO.

TE AȘTEPTĂM LA O CAFEA PENTRU A DISCUTA DESPRE PROIECTUL TĂU!

STUDIU DE CAZ OPTIMIZARE SEO ON-PAGE - APICOLSCIENCE.RO_

Mai jos poți vedea pașii pe care i-am urmat și apoi rezultatele obținute în urma optimizării seo on-page realizate.

Vezi studiul de caz