Optimizare SEO: Campanii SEO_

Foarte important pentru creșterea organică a proiectului tău este construcția strategiei de link building. Aceasta va demonstra motorului de căutare autoritatea website-ului. Autoritatea este dată de calitatea altor website-uri care includ link-uri către proiectul tău. O campanie de SEO trebuie sa fie organică, naturală, astfel încât să determinăm website-urile cu autoritate crescută sa ne menționeze.

Pentru a defini coerent o strategie de campanie SEO, folosim instrumente de monitorizare a universului online și, implicit, a concurenței. Astfel, aflăm nivelul de autoritate și indexabilitate al diverselor medii în care putem afișa link-uri utile pentru transferul de autoritate către noi.

Campaniile SEO au și o componentă de PR, în special dacă apelăm la publicarea de advertoriale. Astfel, prin aceste campanii putem obține și monitoriza toate mențiunile despre brand-ul nostru, care apar în publicațiile online. Controlând acest aspect și construind constant încrederea în brand, creștem șansele de a transforma vizitatorii site-ului în clienți.

TE AȘTEPTĂM LA O CAFEA PENTRU A DISCUTA DESPRE PROIECTUL TĂU!

Cele mai recente proiecte de optimizare si campanii SEO

Ce tool-uri folosim_

Instrumentele pe care le utilizăm pentru optimizarea SEO on-page sunt considerate cele mai bune la nivel mondial în monitorizare și implementare pentru toate elementele relevante ale unei bune construcții SEO.