FOLLOW US ON:
i

Our story

It was 1993

Our path in marketing thicket started with advertising materials, badges, keychains and clipboards.Our team consists from four people and our headquarter was in Bucks Street. (predestined name, because the profit has not ceased to appear…).

Era anul 1998

Am căpătat experiență, am câștigat încrederea clienților și ne-am extins. Așa se face că, în câțiva ani, am ajuns să promovăm produse românești (sticlă decorativă și fier forjat) la târguri și expoziții internaționale de renume, în special la Frankfurt și Milano.

Era anul 2008

Timp de aproape zece ani, contribuția noastră la promovarea afacerilor producătorilor români a condus la exportul a 500 de tiruri cu produse fabricate în România. Dar cum era digitală își luase deja un mare avânt între timp, am decis să ne adaptăm și să ne extindem serviciile.

Era anul 2017

Brand-ul AdSymphony s-a născut pe plaja din Sfântu Gheorghe, în urma unui brainstorming care a durat pe toată perioada Festivalului de Film „Anonimul.” Ne-am legat cu lanțuri și am ascultat cântecul sirenelor. 🙂 Apoi ne-am lansat ambarcațiunea în marketingul online.

Suntem în 2020

Timp de trei ani am învățat, ne-am extins, am căpătat experiență și încredere din partea clienților și în această ramură a publicității.

Vezi portofoliul nostru

i

HIGHLIGHTS_

ACTIVITATEA
ADSYMPHONY

Astăzi, marketingul și publicitatea online reprezintă 95% din activitatea AdSymphony.

PROGRAM
24/24

Suntem singura agenție de publicitate non-stop din România (în anumite condiții, totuși).

AGENȚIE FULL
SERVICE

Am devenit o agenție full service, de la materiale print și grafică până la realizarea de spoturi tv și radio, web design și optimizare SEO, servicii de copywrite și administrare de conturi de reclame PPC.

AVANPOST RADIO
GUERILLA

Suntem prima agenție de marketing și publicitate care a devenit Avanpost Radio Guerilla, în martie 2020. Și povestea continuă. Stay tuned!

ANUL
2019

2019 a însemnat pentru noi depășirea cifrei de afaceri de 1 milion de lei.

PARTENER
GOOGLE

Agenția noastră este partener certificat Google.

GARANȚIA
BRANDULUI

Tradiția noastră îndelungată și evoluția companiei noastre în timp reprezintă dovezi ale profesionalismului la care nu am renunțat nicio secundă pe tot acest parcurs. Doar 1% din companiile românești înființate înainte de 1995 au rezistat până în prezent, conform datelor oficiale. Noi suntem una dintre ele. Și nu doar am rezistat, ci ne-am și dezvoltat.

Cele mai recente proiecte_

Tratăm fiecare proiect cu același nivel de implicare și atenție la detalii. Mai jos este o listă cu cele mai recente proiecte finalizate.