Creație publicitară: Video_

Creațiile video pentru online reprezintă cel mai modern mod de promovare a conținutului. Toate platformele de social media au implementat streamingul video în sistemele lor. Odată cu adoptarea și încurajarea materialelor video în social media, toate platformele online au urmat trendul. Reclamele video sunt întâlnite în acest moment pe aproape orice site.

Vrei să oferi clienților tăi o experiență completă de shopping? Prezentarea video pentru produse este soluția perfectă. O expunere detaliată a produselor, dintr-o perspectivă 360 de grade. Intenția de cumpărare transformată în acțiune de cumpărare este ținta oricărei prezentări de produs. Prezentarea video a produselor crește rata de conversie.

Conținut video pentru reclame dedicat afacerii tale. Realizăm mini-spoturi video de 10 secunde până la 30 de secunde, care rulează în campaniile tale. În ultimul an, cele mai scăzute costuri de promovare au fost înregistrate de materialele video. Totuși, acestea reprezintă viitorul în advertising online. Așa că alege cel mai bine pentru tine!

Vrei să comunici multă informație relevantă despre produsele sau serviciile tale? Atunci un blog pe siteul tău este soluția. Conținutul video pe blog are menirea de a comprima informația și de a o servi vizitatorilor într-o manieră relaxată. Astfel, penetrabilitatea informației va crește numărul vizitatorilor informați despre produse și servicii.

TE AȘTEPTĂM LA O CAFEA PENTRU A DISCUTA DESPRE PROIECTUL TĂU!

Cele mai recente proiecte CREAŢIE PUBLICITARĂ video