FOLLOW US ON:

Te asteptam la o cafea sau la un ceai, pe strada Tache Ionescu nr. 5, ca sa povestim mai mult.

De la reclame de tip performance (Google, Facebook, Instagram) pana la SEO sau influencer marketing. De la grafică și design până la implementări wordpress. De la clipuri video până la print. De la analiză și strategie până la implementare. De la servicii de copywrite până la optimizare SEO. Toate serviciile noastre sunt realizate in-house, cu resurse proprii și specialiști în fiecare domeniu. Sloganul nostru este: „Singura agenție non-stop din România.” Și chiar suntem, pentru că orice afacere cu prezență online funcționează non-stop. Implementăm automatizari și funcționalități specifice pentru campaniile de marketing pe care le derulăm.

Discutăm cu fiecare client în parte și încercăm să înțelegm afacerea sa astfel încât strategia de marketing pe care urmează s-o implementăm sa fie in corelare directă cu nevoile specifice ale afacerii sale. Ne implicăm și ne interesează succesul afecerilor clienților noștri. Facem tot posibilul să-ți propunem exclusiv acțiuni de marketing dedicate pe profilul afacerii tale. Înțelegerea particularităților fiecărei afaceri în parte ne ajută să profilăm mai bine potențialii clienți. Astfel, vom putea crea o strategie de marketing puternică, dedicată și performantă, cu rezultate optime și costuri echilibrate.

Lasă-ne un mesaj

Cauți o agenție de marketing veselă? Nouă ne place ceea ce facem și, de aceea, toți clienții noștri sunt fericiți. Trimite-ne un mesaj cu motivul pentru care ai nevoie de o agenție de marketing sau vino la noi să bem o cafea. 🙂

d

Adresă

Tache Ionescu 5, sector 1, Bucuresti

d

Telefon

0731 895 353

d

Program

L - V 10 - 19 / Non Stop